Biografija

Vedrana Ilić je osobni stilist,dekorater interijera i modni savjetnik.Nakon završenog ekonomskog fakulteta,rada u marketingu i financijama upisuje talijanski modni institut Callegari i stječe diplomu modnog stilista.

Svakodnevno savjetuje muškarce i žene na svim aspektima njihovog imidža pomažući im da poboljšaju svoje pozitivne osobine i jedinstvenim stilom izraze svoj identitet!

Svojim klijentima obvezuje se pružiti samo najbolje iskustvo,te slušajući njihove potrebe i ciljeve na njih prenosi svoje znanje kako otkriti vlastiti stil i na taj način odijevanje učiniti ugodnijim i zabavnijim!Odlučila je iskoristiti svoj izuzetan talent i osjećaj za stil kako bi pomogla drugim ljudima poboljšati svoj život.

Njezino poslovno iskustvo u kombinaciji s osobnom kreativnošću i strašću prema modi obogaćuje njezinu prirodnu sposobnost stiliziranja i dizajniranja.Svoj uspjeh pripisuje izraženom oku za detalje,urođenim osjećajem za stil, te razumijevanju proporcija tijela,boja i materijala.

Godine 2006.pokrenula je svoju liniju odjeće pod nazivom Mu cephei,specijaliziranu za izradu unikatne odjeće i modnih detalja koja biva prepoznata od američke modne kuće VIDA.

Također je rastući modni i lifestyle influencer s jedinstvenim stilom i sposobnošću isticanja u prenatrpanom digitalnom prostoru što joj je donijelo suradnje s mnogim uspješnim brendovima. Vedrana ne skriva svoju strast prema vintage i second hand odjeći i vješto je kombinira sa suvremenim komadima pri tome izgledajući elegantno,sofisticirano i originalno.

U različitim hrvatskim modnim publikacijama predstavljena je kao osoba sa jedinstvenim modnim izričajem i više puta proglašena je jednom od najbolje odjevenih hrvatica.

Ona koristi svoje online platforme za promicanje autentičnosti,samoprihvaćanja,ljepote tijela i duha,u svrhu jednog dosljednog cilja,da se njezini klijenti osjećaju ugodno i zadovoljno!

SHARE ON

PRATITE ME NA INSTAGRAMU

@mucephei_by_vedrana

© Vedrana Ilić 2017