Kreiranje osobnog stila i kupovina sa stilistom

Što odijenuti?Kod nas žena goruće pitanje koje nas često dovede do istog odgovora:˝ Imam prepun ormar odjeće,a zapravo ništa pametno za obući! ˝ Zato je napokon vrijeme da priznate sami sebi kako Vam očajnički treba pomoć stilista koji će Vam prenijeti svoje znanje,kako nikada više ne biste upali u vječnu žensku nedoumicu!

Stojim Vam na raspolaganju i pomažem u odabiru dnevnih i svečanih kombinacija koje će laskati Vašem tipu tijela i definirati Vaš osobni stil!Ova usluga započinje ispunjavanjem kratkog upitnika,kako bih bolje odredila Vaše potrebe i na temelju kojeg donosim procjenu i kreiram Vaš budući izgled!Prenijet ću Vam svoje vještine o tome kako pametno kombinirati odjeću,kako izbjeći zamke ubrzanih modnih trendova i napokon stati na kraj impulzivnoj kupovini iz koje se često vratite razočarani i osiromašenog budžeta!

Ponekad tajna leži upravo u onom jednom komadu odjeće koji će Vas vinuti u zvijezde i vratiti Vam izgubljeno samopouzdanje.Kroz ovaj proces naučit ću Vas kako upoznati sebe i što Vam najbolje pristaje s obzirom na oblik tijela,boju kose,očiju, tena i naravno dob!Frizura i šminka također su dva bitna segmenta kad je izgled u pitanju,a njihovo zanemarivanje nedopustivo je,posebice u poslovnom svijetu! Zatim su tu modni dodaci uz pomoć kojih osvježavamo modne kombinacije!Često pogriješimo u njihovom odabiru,i često nam nedostaje upravo onaj par savršenih cipela ili moderna marama točnog oblika i boje!

Vodit ću Vas kroz kupovinu na način da ću Vam sugeriati,a ne nametati svoje mišljenje u nadi da ćemo zajedničkim snagama učiniti ovo modno putovanje nezaboravnim!

SHARE ON

PRATITE ME NA INSTAGRAMU

@mucephei_by_vedrana

© Vedrana Ilić 2017