Modne radionice

Koliko puta u životu ste se osjetili frustriranom nakon pogleda u ormar?Koliko puta ste osjetili gnjev prema sebi i bili nesretni jer ne posjedujete urođeni osjećaj za modu i niste vješti u sklapanju odjevnih kombinacija?Koliko puta ste odlučili krenuti na dijetu i skinuti taj višak kilograma koj sputava Vaš modni izričaj i slobodni duh?Koliko puta ste doslovno bacili novac na odjeću koja Vam i dan-danas visi u ormaru s etiketom na sebi?

Znam,odgovor je previše puta,ali u ovoj priči svakako niste sami i napokon je došlo vrijeme da se stvari promjene na bolje!
Prije nego nastavimo dalje željela bih Vas upitati par jednostavnih pitanja!

Jeste li spremni za nešto drugačije,u smislu da Vas neće sputavati,već osnažiti da krenete naprijed punim plućima,da se osjećate blistavo i lepšavo bez obzira koliko godina ili kilograma imali?
Da,mislim da ste spremni i ova radionica je pravo mjesto za Vas!

Poanta je da se svi želimo osjećati lijepo iznutra i izvana!Često se moda definira kao nešto površno i manje važno u životu,ali ja bez sumnje tvrdim da ukoliko se dobro odjevamo i sebi dobro izgledamo,društvu odašiljemo pozitivne vibracije i jednostavno se osjećamo bolje!Potpuno su nevažni razlozi zbog kojih želimo poraditi na svom osobnom stilu,dokle god nas to čini sretnima!

Uvodna radionica je zamišljena kao susret na kojima ćete steći vještine odjevanja u svrhu postizanja boljeg izgleda i općeg zadovoljstva!Individualnim pristupom, na temelju oblika Vašeg tijela,naučit ćemo Vas kako pouzdano i učinkovito izabrati odjeću koja će istaknuti Vaše prednosti i skriti nedostatke.Kroz zabavan i zanimljiv proces dati ćemo Vam preporuke kako uz pomoć boja i uzoraka materijala izgledati vitkije ili jače,kako se osjećati samopouzano i ugodno tijekom kupovine,te kakva je odjeća neophodna u ormaru svake žene ili muškarca.

Poželjno je da na radionicu ii sami donesete odjeću koju upravo godinama posjedujete, a niste je mogli uklopiti u svoje odjevne kombinacije!To jednostavno nije Vaša greška jer su mi se i samoj događale takve situacije i gubila sam živce,energiju i novac!Osobni stil se može naučiti!To je kombinacija umjetnosti i znanosti, kreativnosti i misli!
Zato Vas ovim putem pozivam da nam se pridružite i budete dio ove male modne priče,i upoznate bolju verziju sebe!Prijave na radionicu obavljaju se putem e-maila!Vidimo se! 

SHARE ON

PRATITE ME NA INSTAGRAMU

@mucephei_by_vedrana

© Vedrana Ilić 2017