Organiziranje ormara i garderoba

Organizacija,odnosno uređenje ormara može jutarnje odijevanje pretvoriti u sekundu ili Vam od života napraviti pravi mali pakao!Ukoliko imate problem sa pronalaženjem odjeće u ormaru  ili su Vam police prenatrpane odjećom,onda je ova usluga idealna za Vas!U tri jednostavna koraka vašim mukama će napokon doći kraj!

KORAK 1

Zakazivanje sastanka u Vašem domu kako bi izvršili temeljiti pregled garderobnog ormara i na taj način dobili osjećaj ˝volumena˝ koliko stvari zapravo posjedujete,kakav stil gajite ( sofisticirani,trendi,sportski, prilagođeni…),a zatim utvrđujemo čega možda imate previše ( traperica,košulja,crnih hlača..) i što Vam zapravo nedostaje! Ova početna analiza  pomaže nam kako jasno definirati  klijentov životni stil i pruža okvir za ono čega bi se trebalo riješiti,donirati,ili jednostavno prenamijeniti i prekrojiti!

KORAK 2

Revizija je srce i duša cijelog procesa!Sve stavke ormara koje su vrednovane tijekom prvog koraka uklanjaju se i razvrstavaju u kategorije.Predmeti i odjeća  koji su prošli kroz proces revizije ponovno se organiziraju natrag u ormar prema vrsti,boji i godišnjem dobu, uredno posloženi na vješalicama i policama. Vizualni efekt nakon toga je uistinu zapanjujuć!Svi predmeti,cipele i modni dodaci su savršeno uređeni i organizirani,te pružaju vrhunsku pozadinu za odijevanje s lakoćom.

KORAK 3

Ideja vodilja trećeg koraka ka savršenoj organizaciji ormara je upravo planiranje pametnog šopinga!Revizija je izvršena,popis je napravljen i spremni smo krenuti u zajedničku kupovinu kako bi popunili ´rupe˝ koje su zabilježene tijekom procesa analiziranja!

Prednosti kupovine s popisa su te što ćete ostati uredotočeni na stvari koje Vam nedostaju,bilo da je to savršena bijela košulja ili par prekrasnih ljetnih sandala!Ovaj proces u tri koraka postavlja temelje za produktivan i organiziran stil života koji će trajati godinama koje dolaze!

SHARE ON

PRATITE ME NA INSTAGRAMU

@mucephei_by_vedrana

© Vedrana Ilić 2017